Anneke

Wie ben ik?

Over mijzelf kan ik je vertellen dat ik een ongelooflijk fijn beroep heb gekozen.
Door middel van massage en creatieve therapie ondersteun ik mensen met lichamelijke en mentale klachten.
Ik benader dit op een holistische manier, waarbij lichaam en geest verbonden zijn. We zouden in onze westerse wereld meer gebruik kunnen maken van massage om ons lichaam gezond te houden.

Elk jaar houd ik mijn vaardigheden bij of breid ik ze uit met trainingen. Dat is ook verplicht voor bijvoorbeeld massage bij kanker. Naast de nodige medische basiskennis, ben ik onder andere gediplomeerd in klassieke massage, segmentale massagetherapie, shiatsu ryoho, en stoelshiatsu. Ook volgde ik een opleiding spiritueel-kunstzinnig tekenen.

Door al mijn ervaring en training word ik eigenlijk alleen maar enthousiaster over mijn vak. Ik maak gemakkelijk contact met mensen en vind het belangrijk dat ze zich op hun gemak voelen. Ik ben direct, recht door zee en heb een luisterend oor. Gastvrijheid, integriteit, vertrouwen, kwaliteit en humor vind ik belangrijk.

Graag neem ik de tijd voor een goed gesprek om je te leren kennen. Mijn behandelingen zijn gebaseerd op respect en interesse in de mens. Ik kijk op een holistische manier naar het lichaam en de geest en doe mijn werk geheel op mijn eigen manier. Zo kan ik er mijn hart en ziel in leggen.

Anneke betekent net als Kalyana lieflijk(e). Kalyana Mitra betekent goede ”spirituele” vriend, iemand die een tijdje met je op weg is.

Lees ook mijn ervaringsverhaal