Wat is stoelshiatsu?

Stoelshiatsu is een korte (+20 minuten) verkwikkende massage, die spanningen en stress wegneemt en het lichaam volledig tot rust brengt. De massage wordt verzorgd op een speciaal hiervoor ontwikkelde stoel, waarbij door de kleding heen gemasseerd wordt. In het lichaam opgebouwde spanningen worden weggenomen. In niet meer tijd dan een koffie pauze worden uw hoofd, schouders, nek, armen, en rug gemasseerd en komen uw lichaam en geest volledig tot rust, zodat u met vernieuwde kracht en frisse energie verder kunt.


Preventie ziekteverzuim door stoelmassage:

Het hoge tempo waarin veel mensen leven zorgt voor toenemende spanningen. De stress die dat met zich meebrengt, vergt veel van ons lichaam én onze geest. Dit kost energie en kan op den duur doorbloedingsstoornissen, vermoeidheid, stijfheid en/of pijn veroorzaken. Bovendien werken mensen steeds vaker langdurig in dezelfde houding. Dit kan leiden tot onder andere spanning en stijfheid in de spieren en gewrichten, RSI (bijv. de zogenaamde muisarm), hoofdpijn, nekkrampen, rugklachten en ook lusteloosheid, versnelde hartslag en slapeloosheid.  
Regelmatig een stoelmassage ondergaan herstelt lichaam en geest, het is een ideale methode om werkgerelateerde klachten te bestrijden, dan wel te verminderen.
Stoelmassage kan zowel in de privésfeer als ook op bedrijven worden gegeven.


» Klik hier voor stoelshiatsu voor bedrijven

 

     
   
 
 
  Facebook pagina Kalyana Mitra